Vzhledem k celosvětovému problému s výrobou, bohužel nejsme schopni dodržet dodací lhůty u zboží které nemáme skladem. Děláme co je v našich silách abychom dodací lhůty co nejvíce zkrátili. Děkujeme za pochopení

Hodnocení obchodu

5,0 49 hodnocení
Přidat hodnocení
5
49x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
J Avatar autora Jaroslav | 23.9.2021
Max spokojenost, cena super, dodací lhůta super, produkt super.
L Avatar autora Ludek | 2.9.2021
Maximální spokojenost s tímto obchodem jak po stránce komunikace tak doručením zboží.
Avatar autora | 20.8.2021
Avatar autora | 19.7.2021
Avatar autora Hana Štusková | 14.7.2021
J Avatar autora jirka | 9.7.2021
PS Avatar autora Pavel Stropek | 23.6.2021
Maximálně
M Avatar autora Milan | 22.6.2021
Jsem víc než spokojen. Vstřícnost i v čase volna, nebo večera, okamžité reakce dodáním potřebného, nebo i obyčejnou radou ... Opravdu skvělé služby, vysoce kvalitní práce a velmi odborný servis, nebo poradenství. Mám jediné přání : Ať se to nezmění, ať zůstanou tak ochotni, profesionální a šikovní, ať je doba nesemele. Děkuji. Milan
RC Avatar autora Radek Charvát | 21.6.2021
Ok
Avatar autora | 13.6.2021
AJ Avatar autora Alexandr Jirků | 10.6.2021
Položky opravdu skladem, rychlost vyřízení objednávky příkladná, ještě jednou díky i za nabídku pomoci s nestartujícím moto jež nebyla nakonec potřeba
M Avatar autora milan | 9.6.2021
Děkuji, velká spokojenost - spolehlivé objednání a rychlost dodání
Avatar autora | 1.6.2021
Avatar autora | 28.5.2021
OM Avatar autora Oldřich Mareš | 27.5.2021
Dobrá spolupráce,spokojenost
SE Avatar autora Stephen Edwards | 22.5.2021
Fast service, great products and perfect communication.
NL Avatar autora Novák Lubomír | 22.5.2021
Všechno v poho. Obchod doporučuji
Avatar autora | 20.5.2021
Super. Rychlost dodání sem ani nečekal... ????
P Avatar autora Petr | 18.5.2021
T Avatar autora Tomáš | 10.5.2021
Maximální spokojenost. Rychlost doručení a vstřícnost personálu na jedničku a hlavně nekecaj - co mají na internetu mají i skladem. Děkuji

Stránka 1 z 3 , položek celkem: 49

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.